Українська нація

працюємо для вас...

Українська нація | Українська нація
Банош з грибами

Інгредієнти:


бринза — 150 г   білий гриб

сметана 1 скл. цибуля

вода — 1 скл.  кукурудзяна крупа — 2 скл.

сало/м'ясо — 100 г


Приготування

Сметану розводити з невеликою кількістю води й довести до кипіння. Туди ж додайте кукурудзяної крупи й на мінімальному вогні розтирайте ложкою по колу доти, поки на поверхню виступлять краплинки масла.

Сало підсмажте на сковороді. Стоплені шматочки сала відкладіть, а на жиру підсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте до них прорізаний на шматочки заморожений білий гриб, підсмажте. Натріть бринзу. Готовий банош викладіть на тарілку, з одного боку, скраю, покладіть смажене сало, з іншого - гриби з цибулею, з третього - сир, з четвертого - тертий пармезан. Поперчіть.

Смачного!



 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Реклама

На даний момент 23 гостей на сайті

Обираємо найсмачнішу українську страву:
 
Українська нація © 2011-2018