Українська нація

працюємо для вас...

Українська нація | Українська нація
Голубці з м'ясом

Інгредієнти:

яловичина — 1 кг, сметана —150 г,

свіжа капуста — 2 кг, бульйон — 500 г

рис —150 г, цибуля — 50 г,

борошно — 30 г  вершкове масло — 110 г


Приготування

З невеликої капустини знімаємо верхні листки, промиваємо і вирізаємо з неї серцевину, кладемо у киплячу підсолену воду на 5 хв., потім капустину виймаємо, охолоджуємо і розбираємо на окремі листки. Товсті прожилки зрізуємо або розбиваємо дерев'яним молотком.

М'ясо пропускаємо через м'ясорубку, додаючи припущений рис, пасеровану ріпчасту цибулю, перець, сіль, добре перемішуємо. Фарш кладемо на підготовлені листки капусти і згортаємо. Голубці укладаємо в каструлю, заливаємо сметанною підливою і тушкують в духовці.

Приготування підливи: борошно пасеруємо на вершковому маслі так, щоб воно не змінило колір, додаємо сметану, розмішують, розводять гарячим бульйоном, проварюємо на малому вогні 8–10 хв, солимо, проціджуємо, доводячи до кипіння й заправляємо вершковим маслом.

Смачного!


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Реклама

На даний момент 30 гостей на сайті

Обираємо найсмачнішу українську страву:
 
Українська нація © 2011-2018