Українська нація

працюємо для вас...

Українська нація | Українська нація
Вареники з вишнею

Інгредієнти:

вода  150 мл;

яйця 3 шт.;

цукор 200 г;

вишня 1 кг;

Приготування:

З вишень виколупити кісточки. Засипати очищені ягоди цукром, перемішати і дати постояти, поки вони пустять сік. Відцідити вишні, а вишневий сік прокип'ятити з цукром.

З вишень, загорнених у власному соку, просто злити сік.


Готове тісто порізати в ковбаску, нарізати кружечками, вмочити їх у борошно з двох сторін і розкачати в коржі. 
На кожен коржик покласти кілька вишень і зліпити вареник. 

Відварити вареники в киплячій підсоленій воді. Витягнути шумівкою і розкласти на таці або великому плоскому блюді, дати злегка підсохнути і перевернути на інший бік. 

Їсти вареник, тримаючи рукою, надкусивши і заливаючи всередину вишневий сироп або рідкий мед, а можна і те, і інше - і побільше.

Смачного!




 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Реклама

На даний момент 23 гостей на сайті

Обираємо найсмачнішу українську страву:
 
Українська нація © 2011-2018