Українська нація

працюємо для вас...

Українська нація | Українська нація
Вареники з картоплею

Інгредієнти:

картопля 5-6 шт.;

цибуля — 2 шт.

вершкове масло 70-100 г;

мелений перець сіль


Приготування:

Картоплю почистити, крупно нарізати і зварити в підсоленій воді. Воду злити й покласти в каструлю вершковим маслом і зробити пюре. Цибулю нарізати дрібно та обсмажити на олії до красивого золотистого кольору. Готовепюре поперчити, додати до нього половину смаженої цибулі і добре все перемішати.

Від готового тіста відрізати четвертину, розкачати з цього шматка ковбаску товщиною близько 3 см й яку нарізатина шматочки товщиною близько 1,3 см. Решту тіста тримати в плівці. Шматочки тіста розкачати в нетовсті кружечки. Заготовки з тіста тримати під серветкою, щоб вони не пересихали.
На середину кружечка покласти неповну чайну ложечку начинки.
Краї вареника ретельно заліпити. При бажанні можна прикрасити край вареника «косичкою».

Вареники опустітити в киплячу підсолену воду, злегка перемішати, щоб вони не прилипли до дна, і варити 2-3 хвилини після спливання.

Зварені вареники
потрібно вийняти шумівкою й покласти в миску з вершковим маслом. Залишилося посипте вареники смаженою цибулею, а при бажанні і шкварками з сала. Можна їсти вареники і зі сметаною.

Смачного!



 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Реклама

На даний момент 20 гостей на сайті

Обираємо найсмачнішу українську страву:
 
Українська нація © 2011-2018